Sygeplejefaglig direktør Ida Götke.

Sygeplejefaglige direktør Ida Götke, Hospitalsenheden Vest, havde knap nok rundet Forskningens Dag 2018 af, før forberedelserne til Forskningens Dag 2019 gik i gang. Foto: Søren Braad Andersen, Kommunikation.

06.02.2019

I år er det femte gang, at NIDO | danmark slår dørene op til Forskningens Dag, og det bliver med nyskabelser på tegnebrættet.

Selvom der stadig er længe til, er NIDO | danmark allerede i fuld gang med at planlægge dette års Forskningens Dag, som løber af stablen d. 29. august.

Som noget nyt vil en del af dagen nemlig have Network som overordnet tema, krydret med undertemaerne Innovation, Development og Opportunities. Endnu et par nyskabelser er p.t. på tegnebrættet til dagens program, som traditionen tro også byder på mundtlige præsentationer, poster-præsentationer og inviterede foredrag.

I bedste netværksånd så afsluttes dagen med festmiddag, underholdning og uddeling af priser for bedste videnskabelige præsentationer.

Tilmeldingen åbner medio februar med mulighed for at indsende abstracts.

Om Forskningens Dag

Hvert år afholder forsknings- og uddannelsescenter NIDO | danmark ved Hospitalsenheden Vest Forskningens Dag for hospitalets forskere, forskerspirer og forskningsinteresserede. Forskningens Dag sætter fokus på de mange forskningsresultater, som hospitalets forskere har opnået i det forgangne år.

Læs mere om Forskningens Dag.

Gik du glip af Forskningens Dag 2018?

Få indtryk fra dagen i ord og billeder her: