20191118_Anne Kirketerp og gruppe_700px.jpg
Psykolog og ph.d. Anne Kirketerp (t.h.) introducerede deltagerne på årets tværfaglige uddannelsesdag til strategier om Foretagsomhed & Skubmetoden. Fotos: Birgit Meldgaard og Anne Marie Lerche, NIDO | danmark.

18.11.2019

Hospitalsenheden Vest har for femte gang afholdt en spændende tværfaglig uddannelsesdag for vejledere og undervisere, der satte godt skub i arbejdet med uddannelsesstrategien frem mod Gødstrup.

Af kommunikationskonsulent Merete Friis Jeppesen

Tværfaglig læring og samarbejde er omdrejningspunktet, når Hospitalsenheden Vest afholder den årlige tværfaglige uddannelsesdag for alle hospitalets vejledere og undervisere, som beskæftiger sig med uddannelse af elever, studerende samt efter- og videreuddannelse.

I år var overskriften for den tværfaglige uddannelsesdag, der blev afholdt mandag d. 11. november, " Sæt skub i uddannelse".

Psykolog og ph.d. Anne Kirketerp introducerede deltagerne til strategier om Foretagsomhed & Skubmetoden set i relation til:

  • Trivsel.
    Det gode tværfaglige samarbejde.
  • Det gode arbejdsliv.

Uddannelsesdagen vekslede mellem oplæg og drøftelser i de tværfaglige grupper, som de ca. 80 deltagere var fordelt ved.Uddannelsesdagen vekslede mellem oplæg og drøftelser i de tværfaglige grupper, som de ca. 80 deltagere var fordelt ved.

Over middag blev der arbejdet videre med at binde inspirationen fra Skubmetoden sammen med målene og de prioriterede indsatser i hospitalets uddannelsesstrategi.

"En spændende dag, med gode inspirationer og dialoger på tværs af afdelinger, faggrupper, og hvor flytningen til Regionshospitalet Gødstrup også var i fokus," lyder det fra uddannelseskoordinator Anne Marie Lerche i NIDO | danmark på vegne af planlægningsgruppen. 

Deltagernes indtryk af den tværfaglige uddannelsesdag blev opsamlet i en Word Cloud.Deltagernes indtryk af den tværfaglige uddannelsesdag blev opsamlet i en Word Cloud.

Planlægningsgruppen har modtaget god respons fra deltagerne, og håber, at dagen fortsat vil understøtte tværfaglig læring og samarbejde på baggrund af arbejdet med den fælles uddannelsesstrategi.