Hospitalsdirektør Poul Michaelsen
Hospitalsdirektør Poul Michaelsen. Foto: Mark Cowper Dyer.

22.02.2017

Forventningens glæde omtales af nogle som den største. Om kun få uger leverer arkitektfirmaet Friis & Moltke A/S et bud på stregerne til NIDO | danmarks nye og inspirerende rammer for forskning, uddannelse og innovation i tilknytning til hospitalet i Gødstrup. Og vi glæder os virkelig, for de indledende og afklarende dialoger med arkitekterne tyder på, at de klart har fanget vores vision og intention.

Når det smager lidt af forår, er det også fordi, der er sat dato på åbningen i maj af de første 10 km motorvej til og fra hospitalet i Gødstrup samtidig med, at selve hospitalsbyggeriet skrider planmæssigt frem. 

Alle store licitationer på det somatiske sygehus er nu i hus. Tidsplan og økonomi holder!

Forude venter at vi i praksis skal omsætte streger til selve bygningen af NIDO|danmark. Vi er alle bevidste om, at vi ikke har nået målet om at have 148 mio. kr. til at etablere NIDO|danmark. Men vi har ikke sluppet vores vision og intention, og vi vil bruge de kommende uger frem til og med marts til mere detaljeret at belyse, hvordan vi kommer i mål, når de økonomiske rammer er, som de er. Vi vil orientere herom i et senere NIDO-nyhedsbrev.

Endnu en gang tak til alle jer, der har bidraget til at gøre ambitionen om et center for forskning, uddannelse og innovation mulig.

I sidste uge fik jeg fornøjelsen af komme med inden for i Gødstrup iklædt hjelm, sikkerhedsvest og støvler. Det gav mig et sug i maven for første gang at være helt inde i kernen af det nye hospital. Selv om alt endnu står i rå beton efterlod det klart et indtryk af, hvordan Gødstrup bliver et markant løft i patientbehandlingen, og hvordan samlingen af hospitalerne kan gøre stedet til en utroligt spændende smeltedige.

Denne forventningens glæde har jeg lyst til at dele med jer. Så kig med på videoen nedenfor og forestil dig, hvad det er, vi lukker op for om bare 35 måneder – sammen med NIDO|danmark, der åbner samtidig med hospitalet.

Med venlig hilsen

Poul Michaelsen

Hospitalsdirektør for Hospitalsenheden Vest

 

Velkommen indenfor i Gødstrup

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.