14.02.2018

Feltet er nu indsnævret til tre tilbudsgivere på byggeriet af NIDO | Danmark i Gødstrup.

Deadline for at indsende tilbud på byggeriet af NIDO | danmark var 19. januar, og de tre tilbudsgivere/prækvalificerede er CC Contractor A/S, KPC Herning A/S og Hoffmann A/S.

Udbudstrategien går kort fortalt ud på at afklare, hvem der skal bygge NIDO | danmark, og hvor meget der i første omgang kan opføres for de 100 mio. kroner, der for nuværende er afsat til byggeriet af forsknings- og uddannelsescentret i Gødstrup.

Tirsdag d. 6. februar var de tre tilbudsgivere inviteret til Gødstrup på en informations- og besigtigelsestur. Tiden frem til august er en forhandlingsfase, hvor feltet bliver indsnævret til den den endelige vinder.

Vinder offentliggøres til november

Hvem, der bliver den endelige vinder, bliver offentliggjort i begyndelsen af november 2018, og primo januar 2019 går arbejdet som planlagt i gang på byggepladsen i Gødstrup. Forventet ibrugtagning af NIDO | danmark bliver primo 2020 – sammen med det øvrige hospital.

Det er NIRAS A/S, der er bygherrerådgiver på projektet og Region Midtjylland, som er bygherre. Den daglige projektledelse varetages af Carsten Søndergård, sektionsleder ved Teknisk Afsnit, Driftafdelingen i Hospitalsenheden Vest i samarbejde med Projektsekretariatet.

Udbudsmaterialet til NIDO | danmark blev offentliggjort i december 2017.

I forbindelse med udbuddet er der nedsat tre udvalg. Læs mere om udvalgene.