Viden- og vækstdynamo søger partnere

På tværs af forskning, uddannelsesinstitutioner, offentlige virksomheder og erhvervslivet er Region Midtjylland i fuld gang med at skabe et unikt center for forskning og uddannelse i sundhed.

Centret bliver en ”rede” for sundhedsforskning og klinisk sundhedsuddannelse på internationalt niveau. Det afspejler vores navn, NIDO, som er afledt af det latinske ord nidus, som betyder rede. Samtidig udtrykker det nogle af vores værdier: Network, Innovation, Development, Opportunities.

Fremtidens sundhedsbehandling

NIDO | danmark skal fremme den forskning, som bliver afgørende for fremtidens
sundhedsbehandling og forebyggelse af sygdomme – især inden for de almindeligt forekommende folkesygdomme. For eksempel forhøjet blodtryk, diabetes, demens, nye knæ og hofter og andre sygdomme og behandlinger, der påvirker tusindevis af danskeres hverdag, livsstil og arbejde.

Innovation og vækst i Midt- og Vestjylland

Udover forskning og uddannelse i international klasse vil centret bidrage til innovation og vækst i Vestdanmark, skabe vidensarbejdspladser og tiltrække højtkvalificeret arbejdskraft til landsdelen.

Centret bliver fysisk placeret i forbindelse med det nye hospital i Gødstrup mellem Holstebro og Herning og bliver en selvstændig enhed.

Mange ser muligheder - gør du også det?

Mange har allerede set mulighederne i projektet. Men for at bygge centret har vi brug for donationer fra endnu flere fonde, virksomheder og private.

Med dette materiale håber vi at vække en nysgerrig interesse for at hjælpe dette unikke projekt på vej.

Læs mere om, hvordan du støtter NIDO | danmark.


Venlig hilsen

Lægefaglig direktør Jens Friis Bak, Sygeplejefaglig direktør Ida Götke og 
Hospitalsdirektør Poul Michaelsen.